Restyle Ecco Roadshow

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 21 januari 2014

Na een succesvol jaar te hebben afgesloten waarin de Ecco Sports Truck vele malen dienst heeft gedaan als showroom bij dealerstores, op druk bezochte sportevenementen en beurzen komt de nadruk dit jaar meer te liggen op fashion. Tijd dus om het interieur daarop af te stemmen.

Warm en sfeervol design

Het geheel krijgt een warmere uitstraling door het gebruik van hout en leer. Maar ook een sofa, hanglampen en fotoframes gaan een meer huiselijke sfeer uitstralen zonder daarbij aan strakheid in te leveren. Ook nieuw voor de Ecco Roadshow is het touchscreen waarmee ze direct verbinding kunnen maken met de webshop.

Eerste inzet van 2014 in Kopenhagen

Van 16 tot en met 19 januari stond de vernieuwde ECCO roadshow in Kopenhagen op de beurs Ferie & Fritid i Bella 2014.

ECCO Redesign Roadshow

Bezoek Zuid-Europa

Deze mobiele showroom die ook qua belettering in een nieuw jasje is gestoken gaat het komende jaar niet alleen de bovenste regionen van Europa bezoeken maar daalt ook af naar onder andere Italië. Slimme zet voor de combinatie fashion & shoes!

Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics Val d'Isère Val d'Isère Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Samsung roadshow Samsung roadshow