1

Samsung Academy on Wheels door Frankrijk

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 09 maart 2015

Voorbereiding
In opdracht van marketingbureau Cheil heeft Movico in minder dan 2 maanden een volledige roadshow georganiseerd. Allereerst werden door Movico 33 locatiechecks door heel Frankrijk uitgevoerd door om de bereikbaarheid en geschiktheid van de locaties te bepalen. Vervolgens zorgde de Technische Dienst voor een strak geplande metamorfose van zowel het interieur als het exterieur van de roadshow trailer.

De mobiele showroom
Samsung zal met deze
 Academy Roadshow haar nieuwste White Goods productenlijn demonstreren aan medewerkers van wederverkopers door heel Frankrijk, zodat zij op hun beurt de eindklanten zo volledig mogelijk kunnen informeren over het gebruik en de voordelen van Samsung producten. Om de wederverkopers zo goed mogelijk te kunnen trainen, is onze Expo Mobile 04 omgetoverd tot een uitgebreide mobiele showroom en demonstratieruimte, ingericht met een volledig keukenblok, verschillende koelkasten, velerlei wasmachines, en overige huishoudelijke Samsung apparaten.

De Samsung Academy Tour 2015
In een tijdsbestek van 7 weken, van 2 maart tot 17 april 2015, zal de Samsung Academy Roadshow van maandag tot vrijdag maar liefst 33 locaties door heel Frankrijk bezoeken. Dagelijks zullen op locatie verschillende trainingssessies worden gehouden voor 50 tot 75 wederverkopers. Een ervaren operator van Movico zorgt niet alleen voor het transport, de dagelijkse op- en afbouw, én de schoonmaak van de trailer, maar assisteert bovendien de tourmanager en de Samsung trainers op locatie.

Classic Express Classic Express Huawei Huawei Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow Flanders Classics Flanders Classics