Samsung Discovery Launch Tour in UK

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 07 april 2014

Er is de laatste weken ontzettend hard gewerkt aan de inrichting en aankleding van de Expo Mobile 06 als mobiele showroom voor de Samsung Discovery Launch Tour. Een interessante roadshow die we in opdracht van marketingbureau Cheil uitvoeren. De inkt van onze afspraken waren nog maar net droog of we zetten al koers richting Kent (UK). Hier vond op 29 maart de eerste inzet plaats tijdens het British Touring Car Championship.

Beeldschermen en audio-systemen
Consumenten kunnen in de roadshow trailer kennis maken met het nieuwste op het gebied van beeldschermen. Zo wordt er centraal in de trailer een 85 inch scherm geplaatst en worden de nieuwe 'curved' schermen geïntroduceerd. Ook is er veel aandacht voor de geavanceerde draadloze audio-systemen voor in huis; in elke kamer beschikking over dezelfde geluidsinstallatie.

Uniforme uitstraling
Het interieur van de roadshow trailer is volledig afgestemd op de uitstraling van de winkels. Zo gaat Samsung volledig in stijl verschillende County shows, air shows, gadget exhibitions en race evenementen bezoeken in de UK. De roadshow zal vooralsnog tot eind november duren.

Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Val d'Isère Val d'Isère Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow