Samsung kiest voor mobiele trainingscentra

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 23 juni 2016

In opdracht van marketingbureau Cheil hebben we dit jaar twee prachtige Samsung Academy roadshows mogen realiseren. Zowel Samsung White Goods als Samsung Brown Goods gingen op pad met een mobiel trainingscentrum waarmee zij persoonlijke benadering van de doelgroep op iedere gewenste locatie mogelijk maakte. 

Mobiel trainiscentrum samsung

Voorbereiding
Tijdens de voorbereidingen zijn voor beide roadshows locatiechecks uitgevoerd om de bereikbaarheid en geschiktheid van de locaties te kunnen bepalen. Onze technische dienst zorgde voor een mooie metamorfose van zowel het interieur als het exterieur van de roadshow trailers.

Samsung White Goods
De Samsung White Goods roadshow ging als eerste van start. Het mobiele trainingscentrum met de nieuwste Samsung koelkasten, wasmachines, ovens etc. bezocht van 7 maart tot en met 4 mei 2016 maar liefst 39 locaties door heel Frankrijk. Tijdens de trainingssessies werden de producten gedemonstreerd aan medewerkers van wederverkopers zodat zij op hun beurt de consument in de winkel zo volledig mogelijk kunnen informeren over het gebruik en de voordelen van Samsung producten. 

trainingscentrum Samsung

trainingscentrum Samsung

Samsung Brown Goods
Van 11 april tot en met 3 juni 2016 volgde de Samsung Brown Goods roadshow. Voor dit mobiele trainingscentrum werd onze Expo Mobile 4 omgetoverd tot een huiskamer met daarin de nieuwste Samsung tv’s en toebehoren. 
Wederom werden er 38 locaties door heel Frankrijk bezocht om medewerkers van wederverkopers te informeren over de nieuwste producten.

trainingscentrum Samsung

trainingscentrum Samsung

Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère 24h du mans 24h du mans Samsung roadshow Samsung roadshow Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Classic Express Classic Express Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics