The Big Big BIG Life Science Roadshow

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 08 mei 2014

GE Healthcare Life Science is samen met onze operators op pad om zowel bestaande klanten als prospects lokaal toegang te bieden tot hun wetenschappelijke expertise in een van onze promotietrailers Giant Expo 02. Het doel is om klanten te helpen het optimale uit de medische onderzoeksapparatuur te halen en hun onderzoek naar een hoger niveau te tillen. Bij centrale onderzoekscentra en beursgebouwen worden relaties uitgenodigd in de 2 etages tellende exhibitieruimte. Beneden kunnen producten worden getest en krijgt men alle gewenste informatie. Op de eerste etage vinden seminars en discussies plaats en wordt ingezoomd op de laatste trends en ontwikkelingen.

Focus op klant
De kick off in Copenhagen is succesvol verlopen, afgeleid van de positieve geluiden van het GE Healthcare team en een aantal zeer geïnteresseerde gasten. Om de eerste inzet goed te begeleiden en bij te sturen waar nodig is onze projectmanager afgereisd naar Copenhagen. Wij zijn graag betrokken bij onze projecten zodat er maximaal rendement voor onze klant uit wordt gehaald. We streven altijd naar positief verraste bezoekers in een setting waar de klant zich van zijn beste kant kan laten zien.

Practice what you preach
De samenwerking met het enthousiaste en vakkundige team van GE Healthcare verloopt uitstekend en effectief, mede dankzij de goede voorbereiding en communicatie. De klant laat zich positief uit over de gastvrijheid, prettige werksfeer en de behulpzaamheid van Movico. De komende weken zijn we te vinden in allerlei delen van Europa waar we de hoogwaardige medische apparatuur met de grootste zorg naar transporteren.

Klik hier om naar de website van de Big Big BIG Life Science Roadshow te gaan!

24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Samsung roadshow Samsung roadshow Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère Flanders Classics Flanders Classics Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow