Tour of Britain gaat voor kwalitatieve upgrade

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 12 september 2014

Uniforme finishstraat
Een finishstraat met onze compacte 3-in-1 combinatie bestaande uit een persunit, huldigingspodium en finishboog, betekent voor u: één bekwame partij, één aanspreekpunt en één professionele uitstraling voor een scherpe prijs. Pluspunten die ook de organisatie van de Tour of Britain dit jaar niet zijn ontgaan. Afgelopen weekend reisden we af naar Liverpool waar het startsein werd gegeven voor een week koersen.

Wielerkoorts
De keuze voor deze oplossing in combinatie met de Multi Hospitality unit, maakt dat de uitstraling van het evenement dit jaar een kwalitatieve upgrade heeft gekregen. De wielerkoersen zijn in Engeland sinds de Tour de France zeges van Wiggins en Froome enorm populair geworden. De inzet van een mooie en imposante finishstraat sluit helemaal aan bij de passie die zowel bij de sporters als de enthousiaste Britse wielerfans leeft. 

Giro d'Italia Giro d'Italia Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Huawei Huawei Flanders Classics Flanders Classics Classic Express Classic Express Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow