Valeo on Tour 2016

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 11 mei 2016

In maart ging de roadshow Valeo on Tour van onderdelenfabrikant Valeo van start tijdens de Autotechnica beurs in Brussel. De roadshow bezoekt dit jaar zo’n 100 evenementen in 20 landen. Valeo wil met deze roadshow dichter bij de klant gaan staan om de expertise en de kwaliteit van de producten en systemen beter over te brengen. 

Start in Brussel

Voor deze roadshow werd onze “Multi 3” trailer getransformeerd tot een mobiele showroom die van alle gemakken is voorzien.

Op de beneden verdieping van de mobiele showroom worden de belangrijkste innovaties tentoongesteld samen met de visie van Valeo op belangrijke systemen voor personenauto’s en vrachtwagens. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de vijf expertisegebieden: verlichting, aandrijflijnen, rijhulpsystemen, thermische- en comfortsystemen. De 14 productlijnen die binnen deze expertisegebieden vallen zijn zichtbaar in een geheel van plexiglas gebouwde democar die in de trailer tentoongesteld staat. 

Exhibition in Cluj

Exhibition in Brussel

Naast een demonstratieruimte bevat de benedenverdieping ook een keukentje, toilet, en opberg/ kantoorruimte. 

De bovenverdieping biedt ruimte voor het geven van presentaties en het houden van vergaderingen. 

First Floor

Classic Express Classic Express 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei