Vruchtbare samenwerking tussen Huawei en Movico

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 08 april 2015

Interior Huawei Roadshow Trailer Western Europe
In 2014 klopte het Chinese bedrijf Huawei voor het eerst aan bij Movico. In datzelfde jaar werd door Movico een volledige roadshow door heel Europa georganiseerd, ter promotie van Huawei producten op het gebied van netwerk- en communicatiesystemen. Inmiddels is de samenwerking tussen de twee bedrijven uitgegroeid tot een partnerschap op meerdere fronten. 

3GSM Beurs Barcelona
In februari 2015 nam Huawei deel aan de 3GSM Beurs in Barcelona. Om de beursdeelname van Huawei te activeren plaatste Movico, evenals in februari 2014, midden op Plaza Catalunya een mobiel podium met een groot LED scherm.

Huawei Stage on Plaza Catalunya 
Huawei Roadshow West-Europa
Van april tot december 2015 staat een nieuwe Huawei Roadshow door West-Europa gepland. Als dé expert op het gebied van internationale roadshows neemt Movico het volledige traject van design, organisatie en uitvoering op zich. Aan de hand van een tailormade design en intensief overleg met de klant worden de Huawei producten met de grootste zorgvuldigheid ingebouwd. Ook de buitenzijde van de roadshow trailer wordt met branding van Huawei full-colour full-wrap ingepakt. De roadshow trailer is eveneens voorzien van een stille stroomgenerator en er reist bovendien een zogeheten IT DEMO mee, een tot Datacenter omgebouwde container.

Interior Huawei Roadshow Trailer Western Europe II

Huawei Roadshow Oost-Europa & Scandinavië
Voor deze roadshow wordt onze Expo Mobile 01 omgebouwd tot mobiele showroom en demonstratieruimte. Movico verzorgt ook voor deze tour het volledige traject van ontwerp, design, organisatie, routevoorbereiding en uitvoering op de locaties van Huawei’s prospects en klanten!

Beide roadshows hebben tot doel een reeks actieve demo's en hands-on ervaringen te bieden aan ICT-professionals, C-level Executives, Technische Managers, Analisten en Academici, en bovendien te leren over de meest recente ontwikkelingen en innovaties die hebben plaatsgevonden in de ICT-sector en deze te bespreken.

Interior Huawei Roadshow Trailer Eastern Europe

Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Giro d'Italia Giro d'Italia Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express