WC Alpine Skiën in Val d'Isère en Courchevel

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 19 december 2013

De wereldbeker finales alpineskiën in het Franse Val  d’Isère en Courchevel zijn in volle gang. Voor het derde jaar op rij geeft Movico daar acte de presence met perstribunes voor de verslaglegging en de Giant Expo 1 als hospitality trailer. Flexibele en veelzijdige units die op geen enkel wintersport evenement zouden misstaan.

Warm onthaal skiërs

Zowel de organisatie als de atleten zijn erg te spreken over de faciliteiten. Ze staan op uitstekende locaties en bieden vrij zicht over de pistes. Atleten kunnen gebruik maken van de aanwezige catering en zich rustig voorbereiden op de wedstrijd die ze live op een scherm kunnen volgen.

Nachtelijke verplaatsing Courchevel

Direct na de wereldbeker finale van de heren op zondag is de Giant Expo 01 afgebouwd en verplaatst naar het voorname Courchevel 80 kilometer verderop. Rond middernacht is de hospitality gearriveerd en direct op de top geïnstalleerd. Zo konden ook de dames skiërs genieten van een ontspanningsruimte met een uitzicht dat door de ideale weersomstandigheden prachtig tot zijn recht kwam.

Classic Express Classic Express Huawei Huawei Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Flanders Classics Flanders Classics Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Val d'Isère Val d'Isère Samsung roadshow Samsung roadshow