1

Winterborrel in 538 Mobiele Winter Truck

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 19 december 2013

Nu de winter weer voor de deur staat komt ook de 538 Mobiele Winter Truck in actie! Een uiting van 538 Events waarbij ze bedrijven de mogelijkheid bieden om voor de deur een winterborrel te geven. De genodigden worden door een hostess ontvangen in een winterwonderland compleet met bubbels, kerstbomen, glühwein en een DJ die zorgt voor de juiste ambiance.

Eerste inzet in Amsterdam Arena

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er een keuze gemaakt in een aantal geselecteerde hospitality units. In onze Giant Expo 02 dient de bovenverdieping als dans- en feestruimte. Beneden is het onder andere ingericht voor catering. Woensdag 18 december trappen we af met een kerstborrel bij de Amsterdam Arena voor de medewerkers van AFC Ajax. In het nieuwe jaar staan er bezoeken gepland aan onder andere Breda en Alkmaar.

Winter Truck bij uw bedrijf voor de deur?

Ook interesse in een unieke winterse borrel voor uw personeel? Elk bedrijf met 30 tot 400 medewerkers kan de 538 mobiele winter truck boeken. Geschikt voor zowel Kerst- als Nieuwjaarsborrel of gewoon omdat uw medewerkers het verdienen in de koude wintermaanden.  Meer informatie:

http://www.538events.nl/concepts/mobiele-winter-truck

Flanders Classics Flanders Classics Giro d'Italia Giro d'Italia Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Samsung roadshow Samsung roadshow 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Huawei Huawei Val d'Isère Val d'Isère