1

Wintersport en Movico: een goede combinatie!

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 29 januari 2015

Het wintersportseizoen is in volle gang. Ook bij Movico gaat dit niet onopgemerkt voorbij.  In december faciliteerden we voor het vierde jaar op rij het Critérium de la Première Neige in het Franse Val d’Isère met perstribunes voor de verslaglegging en 2 Giant Expo als hospitality trailers. Flexibele en veelzijdige units die op geen enkel wintersport evenement zullen misstaan.

Warm onthaal skiërs
Zowel de organisatie van dit internationale FIS ski-evenement als de atleten zijn erg te spreken over de faciliteiten. Ze staan op uitstekende locaties en bieden vrij zicht op de pistes. Atleten kunnen gebruik maken van de aanwezige catering en zich rustig voorbereiden op de wedstrijd, die ze eveneens live kunnen volgen op één van de tv-schermen in de Giant Expo. Met desnelle op- en afbouw van de faciliteiten zorgen onze operators ervoor dat de organisator de dag na afloop van het event de piste weer gewoon in gebruik is voor toeristen.

Val d'Isère 2014 - Movico - pers units & hospitality trailers

Val d'Isère 2014 - Movico - pers units & hospitality trailers

Val d'Isère 2014 - Movico - pers units & hospitality trailers


Wereldbeker finale wedstrijden Méribel
In maart, wanneer het wielerseizoen ook weer van start gaat, keren we weer terug naar Meribel voor de FIS World Cup Finals. De luxe uitstraling, multifunctionele inzetbaarheid, snelle op- en afbouw en de expertise van de operators on-site zijn aspecten die de organisatie heeft doen besluiten om met Movico samen te werken.
Naast de ruimtes voor de internationale pers en organisatiekantoren, wordt er deze keer ook een VIP hospitality faciliteit geleverd met een groot outdoor LED scherm waarmee ook sponsoren extra exposure wordt geboden. Dit maakt de ultieme eventbeleving compleet!

Logo Meribel Worldcup

Huawei Huawei Samsung roadshow Samsung roadshow Val d'Isère Val d'Isère Classic Express Classic Express Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Flanders Classics Flanders Classics Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow