1

Zeilbeleving XL bij Volvo Ocean Race

  • delen
< ga terug

Gepubliceerd op 29 oktober 2014

Volvo Ocean Race 2014 - 2015 | Movico | Sailors Terrace Wat was het genieten in Alicante bij de start van de Volvo Ocean Race. We waren onder de indruk van de fantastische uitstraling en de beleving van dit grootse zeilevenement. Ook de gastvrije en vriendelijke uitstraling van alle betrokkenen op locatie verraste ons. Een volmaakte zeilbeleving waar we trots op zijn deel van uit te maken. Onze nieuwste trans-Atlantische units die in twee standaard 40-voets containers naar alle werelddelen kunnen worden vervoerd is speciaal voor dit evenement omgetoverd tot Sailor’s Terrace. Dé thuisbasis van alle deelnemende teams en ontmoetingsplek voor organisatie, sponsoren en bezoekers.       

Sailor’s Terrace
Het Sailor’s Terrace is een VIP hospitality paviljoen met twee verdiepingen in het hart van het ‘Race Village’. Beneden is het toegankelijk voor alle bezoekers. Boven is een VIP deck gecreëerd voor de ontvangst van sponsoren en relaties. Ook worden er in het Sailor’s Terrace diverse briefings gegeven door de organisatie van Volvo Ocean Race. De stijlvolle uitstraling is met verwisselbare banners snel te wijzigen, zodat binnen no time de look & feel kan worden aangepast. Vanuit het paviljoen start ook de zogenaamde Sailor’s March die de zeilteams via een erehaag naar de start brengt. Een bijzondere gebeurtenis.
Race Village Experience in Den Haag
Inmiddels zijn de boten onderweg naar Kaapstad waar de eerste tussenstop plaatsvindt. Onze ervaren operator met ervaring in de zeilwereld is verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van het Sailor’s Terrace en ondersteunt de organisatie van de Volvo Ocean Race.  Hij reist de wereld over en bezoekt alle stop overs om bezoekers deelgenoot te maken van die ultieme Race Village Experience. Het is beslist de moeite waard om een kijkje te nemen. Dat kan in Nederland bijvoorbeeld bij de 24-uurs pitstop in Den haag van 19 tot zeker 22 juni 2015.

Niks missen van de Volvo Ocean Race? Download dan de geavanceerde app: 
http://www.volvooceanrace.com/en/news/7719_How-to-follow-the-race.html#app 

Flanders Classics Flanders Classics Giro d'Italia Giro d'Italia 24h du mans 24h du mans Classic Express Classic Express Huawei Huawei Samsung roadshow Samsung roadshow Valeo on Tour roadshow Valeo on Tour roadshow Val d'Isère Val d'Isère