PerkinElmer schudt de markt op met mobiel lab - Movico

PerkinElmer schudt de markt op met mobiel lab

Gepubliceerd op: 13 September 2018

Na een korte zomerstop gaat PerkinElmer, een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat streeft voor een gezondere wereld, weer on tour met de Genomics en Proteomics roadshow. Hun doel? De markt opschudden door naar hun klanten toe te gaan en zich op een unieke wijze te positioneren.

We transformeerde onze Expo Mobile tot een mobiel lab waarin de meest innovatieve oplossingen op het gebied van Genomica en Proteomica worden gedemonstreerd. In de trailer zijn state-of-the-art laboratoriuminstrumenten geïnstalleerd die bezoekers in staat stellen hun eigen monsters te testen. Met workshops, product demo’s en geavanceerde presentaties van experts krijgen bezoekers een duidelijk beeld hoe PerkinElmer kan helpen bij het automatiseren van werkprocessen.

PerkinElmer bezoekt maar liefst 35 locaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken en Zweden. Tot en met november is de trailer te vinden op diverse beurzen, congressen en Biotech / science parken. Dit alles om laboratorium professionals, wetenschappers en clinici direct te benaderen en kennis te laten maken met de nieuwste producten.

Bekijk de video

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Noud vertelt je graag meer over dit bijzondere project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact