beMatrix - Academy Tour - Movico

beMatrix – Academy Tour

Om het leven van een standenbouwer gemakkelijker te maken en comfort te bieden ontwikkelde we een uniek roadshow concept dat beMatrix in staat stelde de voordelen van hun kadersysteem toe te lichten. beMatrix tourde door heel Europa om hun allesomvattend modulair verhaal met eindeloze mogelijkheden te vertellen aan hun bezoekers.

Voor deze roadshow transformeerde we onze Expo Mobile tot een ingenieus ingerichte mobiele showroom waarin alle oplossingen van een kadersysteem met grote gaten werden getoond: 360 graden opstelling, Panelskin wandelen, seamless textiel bekleding, lichtbakken, LEDskin en meer.

Met 12 stops verspreid over Nederland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk, Polen en Duitsland werden unieke, strategisch gelegen locaties bezocht. Bezoekers konden het state-of-art kadersysteem en de voordelen voor standenbouw, events, pop-up stores etc. op een persoonlijke en interactieve wijze ontdekken. Na afloop van de academy sessie kregen bezoekers een exclusieve tour achter de schermen van indrukwekkende sport stadia.

Tijdens de Academy Tour stonden live contact, het delen van kennis en het ontdekken & beleven van state-of-the-art oplossingen centraal. Een unieke manier om potentiële klanten te bereiken!

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact