Casa Perú - FIFA World Cup 2018 - Movico

Casa Perú – FIFA World Cup 2018

Tijdens FIFA World Cup 2018 waren alle ogen gericht op deelnemende voetbalteams. Peru maakte van deze gelegenheid gebruik om de wereld de wonderen van hun land te laten zien en tegelijkertijd het nationale Peruaanse voetbalteam te volgen tijdens de groepsfase van het toernooi in de gaststeden Moskou, Saransk, Jekaterinenburg en Sochi.

Bekijk de video

Peru wilde twee grote verdiepingen met elk een ander doel, en wij leverde de perfecte oplossing daarvoor. De begane grond van de Giant Expo was toegankelijk voor alle bezoekers die naar het WK in Rusland kwamen. Verschillende LCD schermen werden gebruikt om culturele uitingen en toeristische bestemmingen onder de aandacht te brengen. Daarnaast werden er typische Peruaanse gerechten en producten geïntroduceerd. Dit allemaal om de lokale bevolking en de toeristen te overtuigen om Peru in de toekomst te bezoeken.

Voor ESPN (een Amerikaans televisiekanaal dat sportgerelateerde programma’s uitzendt), Latina TV en Movistar TV hebben we de bovenverdieping getransformeerd tot een mobiele televisiestudio. Met tv schermen, studiomuren en loungestoelen werd de perfecte setting gecreëerd om wedstrijden van het nationale Peruaanse voetbalteam te bespreken en om interviews met genodigden te houden.

De rode unit was een echte eye-catcher, zowel op locatie als onderweg. Door strategische plekken in Moskou, Saransk, Jekaterinenburg en Sochi te bezoeken, combineerde Casa Perú promotie, televisie en voetbal. Een sport roadshow op zijn best!

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact