Classic Express - Music on the Move - Movico

Classic Express – Music on the Move

De Classic Express en Movico gaan ver terug. Het Prinses Christina Concours is sinds 2007 in beweging en laat kinderen kennismaken in Nederland met klassieke muziek. Een mobiele concertzaal – de eerste in zijn soort!

Bekijk de video

Van concept tot uitvoering, inclusief personeelsondersteuning op meerdere locaties, en van het organiseren en verplaatsen van de roadshow voor elke inzet, nemen we het voortouw in alle aspecten. 2016 was een mijlpaal, de Classic Express breidde van 300 naar 500 concerten per jaar uit. Opgeteld ontvingen zij hun 100.000ste bezoeker dat jaar!

De Classic Express kan worden uitgebreid tot ruimte voor maximaal 35 kinderen. Er zijn zachte stoelen voor alle kinderen, een podium dat plaats biedt aan drie jonge, ontluikende muzikanten een gastheer en zelfs een vleugel. Bovendien is de unit uitgerust met innovatieve LED-verlichting en een uniek ontworpen akoestisch geluidssysteem waardoor de musici alles kunnen nabootsen, van een kerkgeluid tot dat van een jazzclub of concertzaal.

Dit is het perfecte kanaal voor kinderen om dichtbij te komen en persoonlijk te zijn met klassieke muziek en het belang en de schoonheid echt te promoten voor jonge kinderen. Deze muzikale ervaring raakt iedereen, zowel jong als oud.

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact