Giro d'Italia - Movico

Giro d’Italia

Al meer dan 10 jaar bieden wij verschillende structuren voor de finishlijn van Giro d’Italia. De Giro d’Italia is een uniek evenement om structuren voor te voorzien. Op de evenementenlocaties zijn vaak geen faciliteiten en ook verschillen de locaties van vertrek en aankomst per dag.

Door onze handige en flexibele structeren is de vloot snel en relatief eenvoudig te verplaatsen. De structeren hebben elk hun specifieke voordelen en eigenschappen, waardoor wij de klant van een totaal-oplossing kunnen voorzien. Met LED-schermen, hospitality ruimtes, persruimten en live verbindingen, is de finish voor de Giro een drukte van jewelste.

Geen enkel detail wordt over het hoofd gezien, elk aspect van de structuren wordt gebruikt om dit populaire Grand Tour-wielerevenement te promoten en te vieren. De units hebben de juiste look-ande-feel voor het evenement en alle toevoegingen geven elke bezoeker een unieke beleving.

De Giro d’Italia is een uniek evenement omdat de units dagelijks moeten worden opgebouwd en afgebroken terwijl de race door het land koerst. Dit resulteert in uitdagende logistiek, strakke tijdschema’s, extreem moeilijke locaties en een uitgebreide planning. Dat tezamen, waar we allemaal voor zorgen.

Bezoekers:  2.500 VIP gasten
Scope:  Uitdagende locatie (dagelijks een andere plek in Italië)
Doel:  Beleving voor de gasten en ontzorgen van de organisatie, media en pers.
Logistiek:  Different structures with multiple operators

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Commericial Client Manager, Hilde Verberne! Zij vertelt je graag meer over dit sportieve & uitdagende project.

STEL JE VRAAG AAN HILDE