GP Sail - Plug & play workplaces | Project in the picture | Movico

GP Sail – Plug & play workplace

In september 2019 zeilden deze superzeiljachten voor het eerst door de wateren van Marseille. Op de tijdelijke evenementenlocatie, dicht bij de haven, waren geen faciliteiten die pers- en mediarelaties een uitstekend zicht op de race konden geven. Ofwel te ver weg of geen hoogte om de concurrentie op zee te volgen. De behoefte aan een flexibele, mobiele oplossing met meerdere verdiepingen was geboren.

Onze Multi units bleken de perfecte oplossing voor het vraagstuk van GP Sail. Deze mobiele evenementenstructuren zijn ideaal vanwege de meerdere verdiepingen om meer werkruimtes te creëren binnen hetzelfde vloeroppervlak. Dit heeft niet alleen praktische voordelen, maar verkleint ook nog een de footprint op de evenementenlocatie.

Vanaf de dakterrassen op verschillende hoogtes konden de mediapartners van het evenement de race van dichtbij en vanaf de beste plek vastleggen. Alle beelden werden direct gedeeld op het grote outdoor LED-scherm, wat een enorme boost gaf aan de evenementbeleving voor alle fans aan de wal.

Klant: GP Sail
Bereik: Frankrijk, Marseille
Werkruimte: 80 plug & play werkplekken
Doel:
 Ruimte voor media edia & pers
Logistiek: 2 structuren en 2 operators

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Sport Events specialist, Matthijs Smit! Hij vertelt je graag meer over dit uitdagende/sportieve project.

STEL JE VRAAG AAN MATTHIJS