GROHE on Tour - Movico

GROHE on Tour

Kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid – dat zijn de vier pijlers van GROHE. Met extreem hoge kwaliteitsnormen streeft GROHE er voortdurend naar het beste aan haar klanten te bieden. Tegenwoordig brengt GROHE het beste aan het klanten over de hele wereld met de GROHE Truck Tour.

Gedurende de hele tour zorgen we ervoor dat alles op logistiek en operationeel gebied geregeld is. Denk aan: haalbaarheidsstudies, samenstellen van routes en  locatie controles en boekingen. Alles om te zorgen voor een uitstekende uitvoering van elke truck tour in alle GROHE verkoopregio’s.

Een productdemonstratie op een Grote schaal, met hoofdletter G. Vier vrachtwagens banen zich een weg door Europa, Rusland en Noord-Afrika om de nieuwste producten en innovaties in de sanitaire branche te presenteren en demonstreren. Elke opstelling, zowel op privé evenementen als grote tentoonstellingen, is bedoeld om zowel retailers als eindgebruikers aan te spreken. Daarnaast worden de engineers die verantwoordelijk zijn voor het installeren van de producten geadviseerd en getraind.

GROHE is vastbesloten om uitzonderlijke ervaringen te creëren – en zij kozen voor Movico!

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact