Huawei - Building a Better Connected World - Movico

Huawei – Building a Better Connected World

Om “… een beter verbonden wereld” te bereiken, ontwikkelde Movico samen met Huawei een op maat gemaakt roadshow-concept waarmee zij verbinding kon creëren met haar klanten en wederverkopers. Huawei doorkruist Oost- en West-Europa om haar klanten te informeren over de nieuwste innovaties op het gebied van communicatie. Met een van de Expo Mobiles kon Huawei persoonlijk de kantoren van haar klanten bezoeken en tegelijkertijd al haar nieuwste producten showcasen.

check de video

Elke mobiele showroom was uitgerust met de modernste Huawei-netwerk- en communicatiesystemen, opgesteld in een ruimte volledig in de persoonlijke stijl van het bedrijf. Bezoekers van de roadshow konden demonstraties volgen en de producten naar hartelust uitproberen.

De roadshow stelde Huawei in staat om het meeste uit elk contact met de doelgroep te halen. En dankzij deze intieme en persoonlijke presentatie van de nieuwe systemen was Huawei in een uitstekende positie om haar band met klanten en wederverkopers in het hele continent te versterken en haar verkoop te stimuleren.

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken.

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact