Hyundai - WRC Rally Tour - Movico

Hyundai – WRC Rally Tour

Hyundai daagde ons uit om de unieke en innovatieve tool te ontwerpen en te creëren voor hun tour langs meerdere WRC-rally evenementen op verschillende locaties in Europa. Een mobiele oplossing die opvalt en waarmee Hyundai haar merk kan activeren maar ook meer betrokkenheid kan genereren.

  • Merkbekendheid
  • 9 maanden
  • Giant Expo

Hyundai viel écht op met de luxueuze promo-stand, waar mensen bij binnenkomst echt in de wereld van Hyundai stapten. Iedereen werd op een innovatieve, leuke en speelse manier ondergedompeld in het verhaal van het merk.

Onze Giant Expo is gebruikt, een promotietrailer met twee verdiepingen; de benedenverdieping als museum waar mensen meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van Hyundai in WRC. De bovenste verdieping toont de merkbeleving van Hyundai: (race) games spelen op tablets en playseats, Hyundai op een speelse manier leren kennen. Er is ook een green screen geïntegreerd waar mensen deel kunnen uitmaken van een beeld alsof ze zelf in de auto zitten.

Als je de route door de promo-stand voltooit, kom je in de merchandise-winkel, waar je als echte Hyundai fan elk product kunt vinden dat je leuk vindt, zodat je deze unieke ervaring niet vergeet!

Klant: Hyundai Motorsport
Bereik: Europa
Doel:  Merkbekendheid
Logistiek: 1 structuur en 2 operators

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Hij vertelt je graag meer over dit bijzondere project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD