KLM - Urban Trail Series - Movico

KLM – Urban Trail Series

Verken de mooiste steden op een unieke manier. De KLM Urban Trail Series is een razend populair hardloopconcept in Nederland waarbij je de stad op een sportieve en unieke manier ontdekt. Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Na afloop kun je samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen.

In opdracht van KLM en sportmarketing bureaus Golazo en Triple Double heeft Movico het “KLM Running House” ontwikkeld.

De opdracht was om een totaalconcept te ontwikkelen waarbij de waardes: ‘beleven, delen, faciliteren, toegankelijk, verbinden, oog voor elkaar, allemaal winnaars en duurzaamheid centraal stonden. De binnen- en buitenruimte moesten daarin één geheel vormen waarbij de integratie met het evenement centraal moest staan.

Na het bepalen van de gewenste waarden en richting transformeerden we één van de promotietrailer tot een unieke hospitality unit waarbij de KLM gasten worden ontvangen gedurende de Urban Trail Series.

“Met Movico als partner hebben we de mogelijkheid om KLM & Running lokaal en op een kwalitatieve manier te activeren. We kijken met veel vertrouwen uit naar een langdurige samenwerking voor onze running events.”

Marjolein van den Berg, Sponsoring Manager KLM 

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact