KNVB ING - WEURO - Movico

KNVB ING – WEURO

De vlagdragers van het EK Vrouwenvoetbal (WEURO) ontvangen en tegelijkertijd een ultieme ervaring en merkactivatie creëren voor alle gasten tijdens de voetbalwedstrijden. In de oranje ING trailer kwamen alle elementen zoals fan betrokkenheid, merkbekendheid en relatiebeheer samen. Een echte opvaller!

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) daagde ons uit om zowel KNVB als ING te inspireren met een uniek concept waarbij bezoekers, zakenpartners van ING en vladragers konden worden uitgenodigd, voor tijdens en na de wedstrijden van het Nederlandse damesteam.

We transformeerde onze Expo Mobile tot een oranje ING hub met een premium look en feel om maximale naamsbekendheid te creëren. In de trailer werd een speciale hoek ingericht om FIFA te spelen. De ultieme merkactivatie werd gecreëerd met een virtual reality game waarin bezoekers keeper konden leren worden. Het terras zorgde voor een warm welkom voor zakelijke relaties die de wedstrijden bijwoonden. Ook konden alle bezoekers ‘lid worden’ van het team door op de foto te gaan met de spelers. Een echte boost voor de betrokkenheid onder de fans!

Het EK Vrouwenvoetbal gaf ING de mogelijkheid om verschillende activaties te organiseren en de oranje trailer op het terrein was de perfecte oplossing waarin alle elementen samenkwamen!

Een sportevenement organiseren?

Ontdek de mogelijkheden om jouw evenement te transformeren tot een inspirerende sportarena!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact