KNVB - Oranje Experience | Projecten in the picture | Movico

KNVB – Oranje Experience

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) brengt het EK naar de deur van je voetbalclub! In onze mobiele oplossing kunnen bezoekers hun kennis over de Nederlandse Oranjeleeuwinnen testen en de bekercompetitie als nooit te voren ervaren.

Watch the video

2017 bleek een succesvol jaar voor het Nederlands damesvoetbalteam te zijn nadat ze de finale van de UEFA Women’s Championships tegen Denenmarken wonnen. Om hun succes te vieren lanceerde de KNVB de Orange Experience, waarmee je je kennis over de Nederlandse Oranje Leeuwinnen kunt testen en de Cup als nooit tevoren kunt beleven. Maar hoe breng je deze ervaring bij elke voetbalclub?

Om met hetzelfde concept naar elke locatie te gaan, is er een mobiele kleedkamer, uitgerust met innovatieve VR-brillen gecreeerd om je tijdens de beker terug te brengen naar hun prestaties. Het damesteam probeerde de set-up zelf uit en was behoorlijk onder de indruk.

In 2017 is dit ‘oranje busje’ het land doorkruisd om de Euro Cup-kennis onder haar bezoekers te testen tijdens meerdere wedstrijden in Nederland. Met deze zelfrijdende oplossing kon de KNVB zelf naar lokale voetbalclubs rijden en kinderen verrassen. Kippenvel gegarandeerd.

Klant:  KNVB
Scope:  Nederland
Doel:  Creëren van merkbekendheid
Logistiek:  1 van (self-drive)

GET INSPIRED

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Noud vertelt je graag meer over dit bijzondere project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD