Nissan - Trophy Tour | Project in the picture | Movico

Nissan – Trophy Tour

Nissan heeft een sponsorovereenkomst met de UEFA en werkte daarom samen aan de UEFA Champions League Trophy Tour. Het doel van deze tour is om fans in heel Europa de unieke kans te geven om dicht bij de iconische trofee te komen die het symbool is van de Champions League. Nissan en de UEFA wilden alle bezoekers onderdompelen in de wereld van voetbal en de Champions League zelf.

Bekijk de video

In de unit is een speciale vitrine geplaatst voor iconische items die zijn gebruikt tijdens een van de vele Champions League’s, zoals tenues gedragen door spelers, ballen die zijn gebruikt (meestal in finales) en de kers op de taart de Champions League-trofee zelf.

Bezoekers werden in de roadshow trailer ondergedompeld in de wereld van voetbal en de Champions League met als doel; proeven waar de Champions League om draait. Als klap op de vuurpijl werd, in elke grote stad waar de roadshow trailer stond, een professionele speler uit de betreffende stad uitgenodigd om een ​​kijkje te nemen te nemen. Voor bezoekers een uitgelezen kans  om een ​​van hun voetbalhelden te ontmoeten.

Klant: Nissan
Bereik: Europa
Doel: Merk activatie / merk bekendheid
Logistiek: 1 structuur en 1 operator

GET INSPIRED