NTT - Client Experience Center - Movico

NTT – Client Experience Center

In 2016 keerde NTT terug naar haar roots in Zuid-Afrika met een mobiel Client Experience Center om het beste van digitale technologie aan klanten te laten zien en hoe data de digitale ambities in alle sectoren kan versnellen.

NTT en Movico hebben deze zet op een grote manier aangepakt. Het hele client experience center werd ‘ready to go’ verscheept, wat betekende dat alle logistieke details in orde moesten zijn en lokale regelgeving moest worden opgevolgd. En eenmaal op de boot bleef Movico de roadshow ondersteunen.

De reis eindigde daar niet! NTT gaat door met zijn roadtrip door het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Luxemburg en we hebben meerdere evenementen in Frankrijk georganiseerd.

Het Movico-team is er voor deze rit, van start tot finish, voor het verlichten van NTT van alle logistiek, zoals planning, transport, opbouw en demontage en de nodige documentatie.

Klant: NTT (Dimension Data)
Bereik: Europa + Zuid-Afrika
Doel: Product demonstratie & merk activatie
Logistiek: 1 structuur & 1 operator

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Vol enthousiasme vertelt hij je graag meer over dit bijzondere project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD