Palfinger - Lifting Lifetime Excellence - Movico

Palfinger – Lifting Lifetime Excellence

Een gezamelijke inzet van twee aanspraakmakende reuzen in hun vakgebieden: Palfinger in de hijssector en Movico in de mobiliteitsbranche. Palfinger benaderde ons om hen te helpen bij het lanceren van een première – de presentatie van het grootste nieuwe platform ter wereld – op de internationale vakbeurs APEX in Amsterdam.

Palfinger houdt zich bezig met grote operaties, daarom is deze beurs ontworpen om te passen in een unieke opstelling voor deze industrie. Bezoekers van deze stand werden getrakteerd op een ervaring, waardoor ze persoonlijk het gevoel konden ervaren dat ze op een toegangsplatform enkele meters in de lucht stonden. Ze konden ook de voordelen van nieuwe functies op locatie ervaren en de nieuwe generatie hulpmiddelen verkennen.

In een gebied wat gevuld was met grote reuzen, was het echt belangrijk dat de Palfinger-stand opviel en de aandacht trok. Daarnaast werd binnen een heerlijk buffet- en hospitality-gedeelte ingericht waar de bezoekers zich konden opwarmen en oriënteren, evenals een ruimte op de bovenverdieping om persoonlijk met klanten in gesprek te gaan.

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact