SAP - The Immersive Experience Room - Movico

SAP – The Immersive Experience Room

De SAP Intelligent Enterprise Truck Tour brengt nieuwe technologieën zoals machine learning, blockchain en Internet of Things onder de aandacht. In de mobiele Immersive Experience Room van SAP kan men digitale transformatie live ervaren en geïnspireerd worden door gepersonaliseerde scenario’s voor bedrijven / industrieën.

Bekijk de showcase

  • Europa
  • 11 landen in 2 jaar
  • 55 evenementen in 43 steden

Bezoekers bevinden zich in een afgesloten ruimte die is uitgerust met hoogwaardige audio- en videotechnologie. Tijdens verschillende verhalen worden ze omringd door op maat gemaakte 360-graden video, beelden, animaties en speciale effecten. Sessies kunnen worden gemodereerd via een extra grote multi touch-tafel, waarop een 3D-model wordt weergegeven. Naast vooraf geladen content kunnen moderators ook hun eigen materiaal uploaden en dit in meerdere lagen projecteren en op elke wand in de kamer presenteren.

Het concept van de mobiele Immersive Experience-ruimte heeft zijn waarde bewezen voor meerdere doeleinden, zoals VIP-presentaties, verkoop presentaties, product training, on-boarding van medewerkers en strategische besluitvormingsprocessen. Naast deze doeleinden konden we ze met een nog breder publiek verbinden dan voorheen.

De roadshow is niet alleen een grote stap voorwaarts voor SAP op het gebied van digitale merkbeleving, het helpt ook om SAP-technologieën te communiceren naar een veel bredere doelgroep. Dankzij de roadshow kan SAP deze unieke klantervaring nu ook naar andere steden en landen brengen.

Gevraagd naar de waarde van Immersive Experience voor klanten, zei Nicole Burhenne, vice-president Strategic Programmes voor SAP Digital Core: “Klanten zien een ander SAP. We zijn in staat om complexe onderwerpen op een eenvoudige en persoonlijke manier uit te leggen en onze klanten te begeleiden op hun intelligente ondernemingsreis. En onze klanten waarderen de duidelijkheid. ” De impactvolle ervaring biedt samenwerking en experimenten dichter dan ooit bij de klanten van SAP.

The SAP Immersive Experience is nu ruim een jaar onderweg:

20.000+ km
11 landen
55 stops in 43 steden
2.500+ bezoekers
320+ klanten
20+ ontwikkelde apps
140+ media-aandacht
1.000+ vermeldingen op sociale media

GET INSPIRED

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Hij vertelt je graag meer over dit bijzondere project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD