Team Sky - Race Hub - Movico

Team Sky – Race Hub

Team Sky en Movico hebben team support naar het volgende niveau getild met deze grootse opzet van een race-hub. De hub bood voldoende ruimte voor de renners en hun ondersteunende staf van 25, met een keuken, eethoek, ontspanningsgedeelte en kantoorruimte inbegrepen, alles was binnen enkele uren klaar en operationeel!

Take a look inside

Het doel was om Team Sky onafhankelijk te maken, alleen vertrouwend op hotels voor het comfort van hun bedden. De hub werd een gecontroleerd gebied, met niets aan het toeval overgelaten op gebied van training en voeding, een ‘huis’ waar alles het team ondersteunde om op zijn best te presteren. De multifunctionele hub speelde ook een grote rol in de bewustwording van de lancering van Sky España en onderging een volledige rebranding op locatie in Spanje.

De luxueuze Giant Expo zorgde ervoor dat de prestaties zo min mogelijk van buitenaf beïnvloed werden en gaf een herkenbaar ‘thuis-gevoel’ voor het team en het gehele  personeel. In elk geval kunnen we zeggen dat de hub de renners goed hielp herstellen, klaar voor de volgende etappe van La Vuelta.