Valeo On Tour - Movico

Valeo On Tour

Valeo startte zijn roadshow ‘Valeo on Tour’ op de vakbeurs AutoTechnica in Brussel in maart 2016. De grootste vakbeurs voor automotive professionals in de Benelux. Het doel? Om echt de expertise en kwaliteit van de producten en systemen van Valeo naar voren te brengen.

Beleef het zelf

Het interieur van deze roadshow is voor in de boeken! Elke persoon die voet binnen zet krijgt meteen het wow-gevoel in deze ruimte. Een doorzichtige auto bleek het perfecte hulpmiddel om de veelzijdigheid van Valeo’s producten te demonstreren.

Verschillende producten werden ook op de wanden getoond om bezoekers een indruk te geven van alles wat Valeo kan doen, aangevuld met instructievideo’s. Bovendien bevatte deze unieke showroom ook een tweede niveau waar medewerkers van Valeo uitgebreide presentaties konden geven aan geïnteresseerden.

Toen de beurs eenmaal was afgelopen startte het team gewoon de motor en reed de roadshow naar andere beurzen in Europa en Rusland. En niet alleen beurzen, de mobiele product launch tour maakt het gemakkelijk om al hun klanten en wederverkopers door heel Europa te bezoeken. Praten over slimme technologie voor slimmere auto’s, of in dit geval marketing!

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact