Volvo Ocean Race - Sailor's Terrace - Movico

Volvo Ocean Race – Sailor’s Terrace

Onze trans-Atlantische eenheden werden voor het eerst ingezet door de Volvo Ocean Race. De units zijn makkelijk te transporteren in containers naar elk deel van de wereld, wat ze perfect maakte voor Volvo Ocean Race Sailor’s Terrace.

Sailor’s Terrace moest herkenbaar en comfortabel zijn aangezien het de thuisbasis is voor de teams en een ontmoetingsruimte voor de organisatoren, sponsoren en fans.

De unit is gevestigd in het hart van Race Village en is een hospitality paviljoen met twee verdiepingen. Zowel de benedenverdieping als het afgesloten VIP gedeelte op het bovendek bieden voldoende ruimte voor de bezoekers. Naast het functioneren als hospitality ruimte is de unit ook geschikt voor een serieuze setting, zoals briefings door de organisatie. De spandoeken aan de buitenkant kunnen makkelijk gewisseld worden, afhankelijk van de situatie en relevante sponsors.

Onze ervaren operator was van start tot finish betrokken bij logistiek, planning en uitvoering van het evenement. Dit om de organisatie van de Volvo Ocean Race te ondersteunen, de bezoekers welkom te laten voelen en deel te laten uitmaken van de ultieme Race Experience.