Ziggo - eBattle F1 tour - Movico

Ziggo – eBattle F1 tour

Hoe bereik je en activeer je millennials? Door games en sport te combineren! Voor Vodafone-Ziggo hebben we de Ziggo eBattle Formule 1 truck gelanceerd, waarin deelnemers tegen elkaar kunnen strijden op de Grand Prix om de ‘beste sim racer van Nederland’ te worden.

Bekijk de video

We hebben het ultieme Max Verstappen gevoel te gecreëerd in onze grote Mobile Experience. Samen met een van onze vaste partners hebben we een virtueel racecircuit met F1-simulators ontworpen. In deze simulators racen de deelnemers voor #TeamDoornbos of #TeamCoronel. De oranje branding aan de buitenkant van de trailer zorgt voor herkenning en maximale naamsbekendheid, waardoor de F1 activatie zich razendsnel uitbreidt.

De eBattle tour neemt momenteel het land over door millennials te bezoeken op festivals, F1 circuits, voetbalwedstrijden en andere plaatsen waar zij te vinden zijn. Het doel? Hun aandacht te trekken en ze te verbinden met F1 sport.

Klant:  Ziggo
Scope:  Nederland
Doel:  Brand activatie
Logistiek:  1 structuur & 1 operator

Wil je meer weten over dit project?

Stel je vraag aan onze Marketing Roadshow Specialist, Noud van de Mortel! Vol enthousiasme vertelt Noud je graag meer over dit energieke project.

STEL JE VRAAG AAN NOUD