Ziggo eBattle F1 tour - Movico

Ziggo eBattle F1 tour

Hoe bereik je en activeer je millennials? Door games en sport te combineren! Voor Vodafone-Ziggo hebben we de Ziggo eBattle Formule 1 truck gelanceerd, waarin deelnemers tegen elkaar kunnen strijden op de Grand Prix om de ‘beste sim racer van Nederland’ te worden.

Bekijk de video

We hebben geprobeerd om het ultieme Max Verstappen gevoel te creëren in onze mobile experience. Samen met een van onze vaste partners hebben we een virtueel racecircuit met F1-simulators ontworpen. In deze simulators racen de deelnemers voor #TeamDoornbos of #TeamCoronel. De oranje branding aan de buitenkant van de trailer zorgt voor herkenning en maximale naamsbekendheid, waardoor de F1 activatie zich razendsnel uitbreidt.

De eBattle tour neemt momenteel het land over door millennials te bezoeken op festivals, F1 circuits, voetbalwedstrijden en andere plaatsen waar zij te vinden zijn. Het doel? Hun aandacht te trekken en ze te verbinden met F1 sport. Benieuwd waar je de truck kunt vinden? Bekijk hier wanneer de eBattle bij jou in de buurt is en laat je racetalent zien.

Een roadshow organiseren?

Ontdek waarom een roadshow de ultieme oplossing is om jouw doelgroep te bereiken!

Ontdek

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact