Mobiele roadshows voor een unieke beleving van je merk

Met een mobiele roadshow kun je op iedere locatie een unieke beleving voor je doelgroep creëren. Je bepaalt zelf de juiste sfeer om effectief te communiceren; van productlancering tot training, of van merkactivatie tot verkoop. Met een mobile experience center kun je een groot en gericht publiek bereiken en maximaal marketing rendement behalen. Wij ondersteunen je in je ambitie om je doelgroep te bereiken, beïnvloeden en activeren, altijd en overal!

Product Launch

Je product lanceren door naar je doelgroep toe te gaan? Hoe jij je product launch tour ook in wil richten, onze brede selectie van mobiele roadshow trailers maken alles mogelijk en zullen de verwachtingen overtreffen.

lees meer

Brand Experience

Een uitgebreide vloot van mobiele experience centers geeft je het perfecte platform om je eigen unieke brand experience of activatie te  creëren waarmee jij je doelgroep écht bereikt. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgt dat je merk opvalt.

lees meer

Training

Wanneer je je krachten met ons bundelt is alles mogelijk. Of je nu de massa, een specifieke groep, je eigen werknemers of je verkopers wilt opleiden of een producttraining wilt geven, wij maken het waar.

lees meer

Mobiele Beursstands

Klaar om op te vallen? En je doelgroep exclusief voor jezelf te hebben? Maak van iedere beursdeelname een succes en maak een onuitwisbare indruk met de mobiele beursstands en services van Movico. Bekijk diverse mogelijkheden zoals een pop-up store, een showroom of een meeting & hospitality lounge.

lees meer

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact