Unieke faciliteiten voor sportevenementen

De afgelopen 25 jaar heeft Movico veel ervaring opgedaan onder moeilijke omstandigheden, op bijzondere locaties en met extreem strakke schema’s. We leveren faciliteiten van hoge kwaliteit die jouw organisatie een effectieve oplossing bieden om een sportevenement te organiseren, waar dan ook. Of je nu je sponsors en VIP gasten een gepersonaliseerde hospitality ruimte wilt aanbieden, je pers en media relaties een volledig uitgeruste werkplaats met uitzicht op de wedstrijd of een huldigingspodium of finishboog wilt plaatsen, wij maken het waar.

VIP Hospitality

Bij Movico kun je terecht voor het huren van een hospitality trailer. Met onze veelzijdige vloot bieden wij voor elk evenement een unieke mogelijkheid om je gasten te ontvangen. Van 40 tot 140 m2 oppervlakte, 1, 2 of 3 verdiepingen, geheel in te richten naar jouw wensen en behoeften. Onze hospitality units bieden je gasten gegarandeerd een onvergetelijke VIP ervaring en zullen je corporate identity en sponsoring versterken.

lees meer

Sponsoractivatie

Bereik je doelgroep door sponsoring en activatie op sportevenementen! Dit lijkt een voor de hand liggende tool, maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk voldoende exposure en interactie creëert met de fans die er zijn? Stuur ons een briefing en wij voorzien jou van een creatief concept gebaseerd op de meest geschikte unit.

lees meer

Pers & Media

Sportevenementen hebben meer volgers, fans en kijkers dan ooit. Wij hebben een veelzijdig wagenpark klaarstaan om je mediapartners een compleet uitgeruste werkplek te bieden voor commentatoren, journalisten, verslaggevers en producenten. Of je evenement nu een perscentrum, een studio voor interviews of een mobiele unit voor technische ondersteuning nodig heeft, wij hebben het!

lees meer

Mobiele Kantoren

Wij zorgen voor alle teams! Onze multifunctionele units zijn geschikt voor teams van 5 tot 40 personen, verspreid over verschillende kantoren of een grote suite. Je bepaalt zelf de inrichting van je mobiele kantoor, van een kleine kantoor oplossing tot een grote ruimte met een geweldig uitzicht op het evenement.

lees meer

Sport Event Structuren

Elke tijdelijke evenementlocatie is uniek omdat elke locatie een andere tactiek, aanpak en uitvoering vereist. Wees gerust, wij kunnen de complete finishlijn of sportdorp ontwerpen, maken, verplaatsen en bouwen – wat je ook nodig hebt – op elke locatie, waar dan ook.

lees meer

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact