Unieke faciliteiten voor sportevenementen

De afgelopen 25 jaar heeft Movico veel ervaring opgedaan onder moeilijke omstandigheden, op bijzondere locaties en met extreem strakke schema’s. We leveren faciliteiten van hoge kwaliteit die jouw organisatie een effectieve oplossing bieden om een sportevenement te organiseren, waar dan ook. Of je nu je sponsors en VIP gasten een gepersonaliseerde hospitality ruimte wilt aanbieden, je pers en media relaties een volledig uitgeruste werkplaats met uitzicht op de wedstrijd of een huldigingspodium of finishboog wilt plaatsen, wij maken het waar.

VIP Hospitality

Movico is de specialist op het gebied van mobiele event marketing en bij uitstek aanbieder van mobiele hospitality units. Beleef de prestaties van topatleten op de eerste rang! Een inspirerende en motiverende sportarena is van fundamenteel belang om een sportevenement onvergetelijk te maken. De VIP-lounge moet een sponsor én zijn gasten de ultieme sportbeleving bieden. Representatief, groots en inspirerend, op iedere locatie, van bergtop tot aan zee, en altijd, in zomer en in winter, kunnen wij een persoonlijk VIP beleving optuigen. The sky is the limit!

lees meer

Sponsoractivatie

Bereik je doelgroep door sponsoring en activatie op sportevenementen! Dit lijkt een voor de hand liggende tool, maar hoe pak je het aan op een manier die je onderscheidt? Hoe zorg je ervoor dat jouw merk voldoende exposure en interactie creëert met de fans die er zijn?

lees meer

Pers & Media

Sportevenementen hebben meer volgers, fans en kijkers dan ooit. Movico heeft een vloot om jouw mediapartners een compleet uitgeruste werkplek te bieden voor commentatoren, journalisten, verslaggevers en producenten. Of je evenement nu een perscentrum, een studio voor interviews of een mobiele unit voor technische ondersteuning nodig heeft, wij hebben het!

lees meer

Mobiele Kantoren

Aan alle partijen is gedacht, maar ook een basis voor de organisatie is belangrijk. Je  bepaalt zelf hoe je dit wilt inrichten. Van een kleine kantoor oplossing tot een grote ruimte als uitvalsbasis voor de organisator met een geweldig uitzicht op het evenement.

lees meer

Sport Event Structuren

Elke tijdelijke evenementlocatie is uniek omdat elke locatie een andere tactiek, aanpak en uitvoering vereist. Wees gerust, wij kunnen de complete finishlijn of sportdorp ontwerpen, maken, verplaatsen en bouwen – wat je ook nodig hebt – op elke locatie, waar dan ook.

lees meer

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact