Experience lab om impact te creëren op je doelgroep - Movico

MERKBELEVING

MERKBELEVING

Experience lab om impact te creëren

Een uitgebreide mobiele vloot van experience labs geeft je de mogelijkheid om je eigen, unieke brand experience te creëren waarmee jij je doelgroep écht bereikt. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgt dat je merk opvalt.

Merkbeleving door middel van een roadshow

We leven in een digitaal tijdperk waarin we binnen no-time alle informatie tot onze beschikking hebben. Als merk ervaar je dat het steeds lastiger wordt om écht impact te maken op je doelgroep. Waarom online de concurrentie aangaan of wachten tot deze naar jou toekomt, terwijl je zelf ook je doelgroep kunt opzoeken met een mobile experience center? Maak een onuitwisbare indruk door je doelgroep op hun ‘drempel’ te verrassen, zodat zij in contact kunnen komen met jouw merk.

Creëer een unieke beleving

Nodig je gasten en zakelijke partners uit, geef onverdeelde aandacht en bied drankjes en hapjes aan. Onze mobiele oplossingen kunnen transformeren tot een showroom om producten te ervaren en uit te proberen, een opstelling voor inspirerende demonstraties of zelfs een concerthal. De persoonlijke benadering in combinatie met de beleving die je creëert maakt dat jouw roadshow een succes wordt.

Wij zijn jouw partner

Merkbeleving tot stand brengen en top of mind blijven bij je doelgroep bereik je door middel van een sterk concept. Samen gaan we aan de slag jouw wensen en behoeften te vertalen naar een mobiele oplossing die past bij de doelen die je wil bereiken. Van a tot z regelen we ervoor dat jij over de juiste-set up voor de ultieme merkbeleving beschikt. Zo zorgen we voor:

  •  Een creatief merkbelevingsconcept dat past bij de identiteit van je merk
  • Het ontwikkelen van branding en interieur van de trailer in de look-en-feel van jouw huisstijl
  • Planning, aanvraag van vergunningen en grensdocumentaties
  • Een snelle op- en afbouw zodat je veel locaties kunt bezoeken in korte tijd
  • Uitstekende technische en organisatorische ondersteuning van het mobile experience center op locatie

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact