Mobiele beursstand om op te vallen tijdens een beursdeelname | Movico

BEURZEN

Mobiele beursstands waarmee je opvalt

Klaar om op te vallen? En je doelgroep exclusief voor jezelf te hebben? Maak van je beursdeelname een succes en laat een onuitwisbare indruk achter met de mobiele beursstands en services van Movico. Bekijk diverse mogelijkheden zoals een pop-up store, een showroom of een hospitality lounge. Uiteraard zijn combinaties mogelijk.

Blikvangers van wereldformaat

Op iedere beurs wil je indruk maken op je klant of bezoeker. Wij bieden je beursstands van topkwaliteit met een unieke uitstraling waarmee jij je met gemak onderscheidt van je concurrenten door alle aandacht te vestigen op je bedrijf, merk, product of dienst.

Dit zijn onze top 3 blikvangers:

 

Onbegrensde mogelijkheden

Promotie, voorlichting of relatiemarketing? Van concept tot uitvoering denken we met je mee. Daag ons uit om een design te maken, waarna we het interieur én exterieur van de mobiele beursstand volledig aanpassen aan je wensen en huisstijl.

Toepassingen:

  • Warm ontvangst van gasten
  • Producten of diensten presenteren
  • Ongestoord zaken bespreken
  • Vergaderen en onderhandelen

Het kan allemaal in de mobiele beursstand die we speciaal voor je beursdeelname inrichten en aankleden.

Snel, praktisch, professioneel

Onze beursfaciliteiten zijn praktisch en professioneel. Door slechts één of twee operators wordt in zeer korte tijd een volledige stand met meerde verdiepingen opgebouwd. Niet alleen het gewenste meubilair e.d. maar ook de overige aankleding worden verzorgd en direct mee vervoerd in één transport. Goed geregeld én kosteneffectief.

Direct comfort.. ook buiten!

Onze beursfaciliteiten zijn standaard van alle gemakken voorzien, zoals klimaatbeheersing, TV-schermen, keuken en toilet faciliteiten. Dit maakt Movico de partner bij uitstek voor binnen én buitenbeurzen. Je beschikt te allen tijde over een comfortabele ontvangstruimte om je bezoekers vorstelijk te onthalen, ongeacht de locatie of weersomstandigheden.

Overal en altijd: uniforme identiteit

Heb je erover nagedacht om een roadshow te combineren met meer dan één beurs? Een mobiele beursstand biedt je de unieke mogelijkheid om letterlijk net die stap verder te gaan. In plaats van het deelnemen aan slechts één beurs, rijd je de hele showroom naar de volgende en kun je je bereik uitbreiden als nooit tevoren. Mobiliteit is de extra kracht van onze beursfaciliteit. Je bent verzekerd van een uniforme identiteit om altijd en overal een onuitwisbare indruk te maken op klanten en prospects.

Alles kan worden geregeld op basis van je wensen en einddoelen, ons team van specialisten zorgt daarvoor. In samenwerking met Movico geniet je van onze jarenlange ervaring in het creëren en organiseren van mobiele evenementen, waardoor een standaard beurs stand wordt getransformeerd tot een privé podium. Ons aanpassingsvermogen, flexibiliteit en mobiliteit zorgen ervoor dat er geen problemen op de weg naar succes zijn.

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact