Sponsoractivatie - Faciliteiten voor sportevenementen of roadshows | Movico

SPONSORACTIVATIE

Sponsoractivatie op sportevenementen of roadshows

Bereik je doelgroep door sponsoring en activatie op sportevenementen of roadshows! Dit lijkt een voor de hand liggende tool, maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk voldoende exposure en interactie creëert met de fans die er zijn? Daag ons uit en wij voorzien jou van een creatief concept gebaseerd op de meest geschikte unit.

Waarom sponsoractivatie?

Met sponsoractivatie zorg je ervoor dat je écht indruk maakt op de bezoekers van je evenement. Zorg ervoor dat je merk eruit springt zodat de bezoekers het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van een unieke ervaring. Onze mobiele oplossingen zijn geschikt voor diverse doeleinden: van de mogelijkheid tot netwerken tot een uitgebreide activatie waarbij interactie met fans en bezoekers centraal staat. Dit alles in een look-en-feel dat past bij de huisstijl van jouw merk.

Bekijk onze meest populaire mobiele oplossingen voor sponsoractivatie:

Triple deck sponsor unit

De triple deck sponsor unit is de perfecte oplossing om bezoekers en fans te bereiken. Daarnaast kun je sponsoren en mediapartners ultieme exposure bieden door logo’s op de unit weer te geven. De unit heeft twee dakterrassen die een geweldig uitzicht op het evenement bieden. Een geïntegreerd LED scherm maakt het mogelijk om het evenement te volgen met een hospitality area buiten de trailer. Tijd voor zaken? Een privé vergaderruimte biedt de mogelijkheid om een serieuze omgeving te creëren met je zakelijke relatie.

 • Unit met drie verdiepingen; meer dan 100m2 vloeroppervlakte
 • Faciliteit voor 150 personen

Giant sponsor unit

Een vloeroppervlakte van meer dan 140m2 maakt de giant sponsor unit perfect om gasten te ontvangen, merkbekendheid te creëren en sport te promoten naar het publiek. Of ga een stap verder en gebruik deze mobiele faciliteit om je team en medewerkers een ontspannende plek te bieden, zowel voor als na de race.

 • Opbouwtijd: 2 uur
 • Faciliteit voor 150 personen

Mobile experience unit

Wij kunnen je helpen met het creëren van een activatie op ieder gewenst evenement. Elementen zoals naamsbekendheid, betrokkenheid van fans en relatiebeheer komen allemaal samen in onze mobile experience unit. De unit is dubbel uitbreidbaar en kan binnen extreem korte tijd (15 minuten!) worden opgebouwd. Perfect als je een faciliteit nodig hebt die flexibel is in gebruik en plaatsing

 • Mobiele merkbeleving ready to go in 15 minuten
 • Dubbel uitbreidbaar

Expo mobile unit

Op zoek naar een veelzijdige mobiele oplossing voor het creëren van een sponsor- en merkactivatie die de betrokkenheid van je doelgroep stimuleert? Met 7 verschillende configuraties in onze vloot zijn er eindeloze mogelijkheden om het gewenste resultaat van je merk of organisatie te bereiken.

 • Vloeroppervlakte tussen 40 en 70m2, afhankelijk van het type unit
 • Faciliteit voor 80 personen

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wanneer je van plan bent een sponsoractivatie te creëren op een sportevenement kijken we eerst welke doelstellingen je wil halen en welke mobiele oplossing het meest geschikt is om deze te bereiken. Met onze diensten zorgen we ervoor dat jij een sterke sponsoractivatie neerzet. We regelen onder andere:

 • Een creatief sponsorconcept dat past bij jouw doelstellingen en de vertalingen naar een mobiele oplossing
 • (Full wrap) branding in lijn met jouw merk, sponsoren en mediapartners
 • Planning, aanvraag van vergunningen en verzorgen van grensdocumentatie
 • Snelle op- en afbouw van de unit, op uitdagende locaties en onder uitdagende omstandigheden
 • Technische en organisatorische ondersteuning op locatie

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact