Trainingscentrum op iedere gewenste locatie - Movico

TRAININGCENTRUM

Trainingscentrum op iedere locatie

Wanneer je je krachten met ons bundelt is alles mogelijk. Of je nu een massa, een specifieke groep, je eigen werknemers of je verkopers wilt opleiden of een producttraining wilt geven, alles is mogelijk.

Geef trainingen op verschillende locaties

Op zoek naar een manier om de fijnere details van jouw product te demonstreren en tegelijkertijd écht impact maken op jouw doelgroep? Onze roadshow faciliteiten maken het mogelijk je doelgroep direct en persoonlijk in haar eigen omgeving te benaderen. Perfect als je doelgroep zich verspreid bevindt. Jij bepaalt waar en wanneer je evenement plaatsvindt; middenin een stadscentrum of direct bij de klant voor de deur.

vrijblijvend sparren?

Trainingsmogelijkheden

Onze trailers kunnen volledig transformeren tot een mobiele trainingsruimte waarin jouw nieuwste producten en innovaties centraal staan. Maak een informatieve congresopstelling waarbij jouw werknemers en verkopers je product echt leren kennen. Voor een netwerk- of bedrijfsevenement bieden we uitstekende vergaderruimtes of hospitality lounges. Tevens kunnen we de perfecte ruimte creëren om de interne communicatie van je bedrijf te verbeteren.

  • Train je werknemers
  • Leid je bezoekers op
  • Laat je merk in contact komen met je publiek

Wij zijn jouw partner

Met onze vloot van meer dan 50 mobiele oplossingen is er altijd een trailer die past bij het type training dat je wil geven. Wij zorgen ervoor dat de trailer zowel op locatie als op de weg een unieke uitstraling heeft, waardoor je gegarandeerd indruk maakt op je doelgroep. Tevens zorgen we voor:

  • Een sterk trainingsconcept waarin jouw producten of diensten centraal staan
  • Een complete roadshow planning inclusief vergunningen en aanvraag van grensdocumentaties
  • Snelle op- en afbouw van de trailer zodat je in korte tijd veel locaties kunt bezoeken
  • Technische en organisatorische ondersteuning op iedere locatie

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact