Sport event marketing - unieke faciliteiten voor sportevenementen | Movico

Unieke faciliteiten voor sportevenementen

Wij leveren faciliteiten van hoge kwaliteit die jouw organisatie een effectieve oplossing bieden om een sportevenement te organiseren, waar dan ook. Of je nu je sponsors en VIP gasten een gepersonaliseerde hospitality ruimte wilt aanbieden, je pers en media relaties een volledig uitgeruste werkplaats met uitzicht op de wedstrijd of een huldigingspodium of finishboog wilt plaatsen, wij maken het waar.

Haal het beste uit je sportevenement

De afgelopen 25 jaar heeft Movico veel ervaring opgedaan onder moeilijke omstandigheden, op bijzondere locaties en met extreem strakke schema’s. Sportevenementen hebben meer volgers, fans en kijkers dan ooit, des te belangrijker het is om te zorgen voor de juiste sport event marketing. Met ons veelzijdig wagenpark leveren we de juiste set-up voor ieder evenement, aangepast op jouw huisstijl:

Sport event marketing bij Movico

Om op te vallen in de sportwereld is creativiteit en innovatie van uiterst belang. Jarenlange ervaring stelt ons in staat om jouw partner te zijn tijdens iedere fase van je sportevenement. Van de eerste ideeën, strategie en ontwerpen tot een perfecte uitvoering: met onze mobiele faciliteiten is jouw sport event marketing van hoogwaardig niveau. Het interieur en de branding van de trailers transformeren we volledig in de look-en-feel van jouw merk of sponsoren, wat zorgt voor een premium uitstraling en maximale naamsbekendheid. Tevens zorgen we ervoor dat je beschikt over alle benodigdheden om  sportevenement te transformeren tot een geweldige belevenis.

Aanwezig op wereldevenementen

De afgelopen jaren hebben we de samenwerking opgezocht met diverse evenementorganisatoren zoals Volvo Ocean Race, Giro d’Italia en FIS World Cup Skiing en Hammer Series. Inmiddels hebben we een wereldwijd netwerk van sponsoren en organisatoren die gebruik maken van onze mobiele faciliteiten. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

 

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn jouw sport partner!

Er komt veel kijken bij het organiseren van een sportevenement. VIP gasten dienen op de juiste wijze ontvangen te worden, mediarelaties hebben een volledig uitgeruste werkplek nodig en je tegelijkertijd wil je de ultieme uitstraling voor jouw merk en sponsoren creëren. Wij leveren een totaalpakket aan diensten zodat jij je te allen tijde kunt focussen op jouw gasten en bezoekers. Onze service bestaat onder andere uit:

  • Keuze uit meer dan 40 mobiele faciliteiten
  • Ontwerp en realisatie van branding en interieur dat sportiviteit en teamspirit uitstraalt
  • Planning, aanvraag van vergunningen en verzorgen van grensdocumentatie
  • Snelle op- en afbouw van jouw sportevenement door technische en organisatorische ondersteuning op locatie