Vip hospitality units voor ieder evenement - Movico

HOSPITALITY

Vip hospitality units
voor ieder evenement

Bij Movico kun je terecht voor het huren van een hospitality trailer. Met onze veelzijdige vloot bieden wij voor elk evenement een unieke mogelijkheid om je gasten te ontvangen. Van 40 tot 140 m2 oppervlakte, 1, 2 of 3 verdiepingen, geheel in te richten naar jouw wensen en behoeften. Onze hospitality units bieden je gasten gegarandeerd een onvergetelijke vip ervaring en zullen je corporate identity en sponsoring versterken.

Vip hospitality voor de ultieme sportbeleving

Wanneer je een sportevenement organiseert, komen daar veel factoren en partijen bij kijken. Vip gasten dienen op een juiste en indrukwekkende manier ontvangen te worden en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Denk aan hapjes en drankjes, een locatie dichtbij het hart van je evenement, een tweede verdieping met uitzicht en LED integratie voor een ultieme beleving buiten. Kortom, veel opties voor het creëren van een ultieme belevenis op het gebied van hospitality. Wij hebben meer dan 60 verschillende hospitality trailers tot jouw beschikking, waardoor er altijd een mogelijkheid is om de vip gasten op een representatieve en sfeervolle manier te ontvangen. Bekijk hier onze meest populaire mobiele oplossingen:

 

Triple deck hospitality unit

Op zoek naar een manier om je gasten te ontvangen en hen tegelijkertijd een prachtig uitzicht over jouw sportevenement te bieden? Onze triple deck hospitality unit heeft twee dakterrassen inclusief parasols. LED integratie biedt de mogelijkheid tot volgen het evenement met een hospitality area buiten de faciliteit of om jouw merk of partners te promoten. Tijd voor zaken? Een privé vergaderruimte biedt de mogelijkheid om een serieuze omgeving te creëren met je zakelijke relatie.

 • Opbouwtijd: 2 uur
 • Faciliteit voor 150 personen

Giant hospitality unit

Creëer een onvergetelijke ervaring voor je vip gasten met de giant hospitality unit. Met twee verdiepingen en vele ramen kun je een premium uitstraling creëren die jouw merk omtovert tot een ware blikvanger. Maak indruk op je gasten door een hapje en een drankje of een lunch ter plaatse aan te bieden. Wij ontwerpen en leveren speciale faciliteiten voor deze doeleinden.

 • Een totaal vloeroppervlak van +140m2 kan worden gecreëerd
 • Faciliteit voor 150 personen

Medium hospitality unit

De medium hospitality unit heeft twee verdiepingen en is de perfecte oplossing om pers- en mediapartners te voorzien van een complete werkomgeving. In minder dan een uur heb je een ready to go mobiele merkbeleving!

 • In minder dan een uur opgebouwd
 • Faciliteit voor 60 personen in een VIP setting
 • 15 werkplekken als de unit wordt gebruikt als kantoor

XL hospitality Dome

Het XL hospitality Dome ziet er indrukwekkend uit, is makkelijk toegankelijk en is ideaal wanneer je veel gasten wilt uitnodigen. Voor elke gelegenheid kunnen we een uniek ontwerp maken. Combineer twee medium hospitality units met een enorme flex tent en creëer een vloeroppervlak van 680m2! Is dit te groot? Geen probleem. Er kan ook een opstelling van 255m2 worden gecreëerd door een medium hospitality unit te combineren met een flex tent.

 • Modulaire opbouwmogelijkheden, bijv. 575m2 vloeroppervlakte in XL tent, 36m2 op begane grond in de units, 72m2 op de eerste verdieping, keuken van 5m2
 • Faciliteit voor 450 VIP gasten

Giant XL

Samen met het Expo Pavilion vormt de Giant XL een nieuwe standaard in het Luxury Hospitality segment. Deze innovatie, in transport slechts één 45ft container, transformeert razendsnel in een hospitality paviljoen van 3 etages, 180 m2 netto vloeroppervlakte en het volume van maar liefst zes 45ft containers, waarbij het viewing deck (dakterras) nog niet eens is meegeteld.

 • Faciliteit van (ruim) 180 m2
 • In transport één 45ft container
 • Drie verdiepingen
 • Transformeert in slechts 3 uur
 • Dakterras met een capaciteit voor 55 personen
 • Mogelijkheid om op de grond af te zetten voor toegankelijkheid

Wil je meer weten over onze VIP hospitality units?

Stel je vraag aan onze Sport Events specialist, Matthijs Smit! Hij vertelt je graag meer over onze uitgebreide vloot en kijkt samen met jou naar passende oplossing.

STEL JE VRAAG AAN MATTHIJS