Mobiele kantoorruimtes voor alle teams - Movico

MOBIEL KANTOOR

Mobiele kantoorruimtes voor alle teams

Wij zorgen voor alle teams! Onze multifunctionele units kunnen ruimte verzorgen voor teams van 5 tot 40 personen, verspreid over verschillende kantoren of een grote suite. Je bepaalt zelf de inrichting van je mobiel kantoor, van een kleine kantoor oplossing tot een grote ruimte met een geweldig uitzicht op het evenement.

Mobiel kantoor voor diverse doeleinden

Ben je op zoek naar een werkplek voor je mediapartners, een medische controle unit voor de atleten of een media productie unit voor het vastleggen van beeldmateriaal op jouw evenement? Een mobiel kantoor kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Samen kijken we naar de juiste opstelling op basis van het soort evenement en de doelen die je wil bereiken. Van uitschuifbare, niet-uitschuifbare tot open en gesloten kantoren, onze multifunctionele units zijn geschikt voor elk type evenement.

Op maat gemaakt mobiel kantoor

Afhankelijk van het doel van jouw evenement zorgen we voor een op maat gemaakte transformatie van jouw mobiel kantoor. Zo kunnen we een technisch kantoor compleet met internetbekabeling, serverinstallaties en vaste of flexibele werkplekken creëren. Op medisch gebied kunnen we een mobiel kantoor uitgerust met toilet, badkamers, wachtruimtes en kantoor voor personeel regelen – allemaal UCI-gecertificeerd.

  • Multifunctionele unit: mobiele studio, mobiel kantoor, medische controle en meer
  • Faciliteit voor 5 tot 40 personen
  • Geschikt voor iedere locatie

Succesvoorbeeld: IT & timing services kantoor

Een IT & Timing Services kantoor is extreem snel opgebouwd en van boven tot beneden geïnstalleerd inclusief Internet, serverinstallaties en andere technische faciliteiten. Tevens regelen wij alle noodzakelijke materialen om ervoor te zorgen dat jouw team op iedere gewenste locatie kan zorgen voor uitstekende IT- en timing services. Bekijk hier hoe NTT –  Dimension Data, partner van Tour de France, gebruik maakt van een mobiel kantoor.

Play movie

Mobiele kantoorruimtes huren bij Movico

Wanneer je een mobiel kantoor nodig hebt voor jouw evenement kijken we eerst naar de doelen die je wil bereiken en hoe we je daar het beste mee kunnen helpen. Ons totaalpakket aan diensten zorgt ervoor dat jij een mobiele faciliteit kunt leveren voor teams van 5 tot 40 personen. Onze service bestaat onder andere uit:

  • Meer dan 50 multifunctionele kantoren, geschikt voor alle teams
  • Ontwerp en realisatie van branding en interieur, zowel technisch, medisch als praktisch
  • Planning, aanvraag van vergunningen en verzorgen van grensdocumentatie
  • Snelle op- en afbouw van jouw mobiel kantoor door technische en organisatorische ondersteuning op locatie

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact