Mobiele Kantoorruimtes

Wij zorgen voor alle teams! Onze multifunctionele units zijn geschikt voor teams van 5 tot 40 personen, verspreid over verschillende kantoren of een grote suite. Je bepaalt zelf de inrichting van je mobiel kantoor, van een kleine kantoor oplossing tot een grote ruimte met een geweldig uitzicht op het evenement.

Onze mobiele kantoren kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Ben je op zoek naar een werkplek, medische control unit of een media productie unit? Samen kijken we naar de juiste opstelling op basis van het soort evenementen wat je wil organiseren en de doelen die je wil bereiken. Van verlengbare, niet-verlengbare, open of gesloten kantoren, deze multifunctionele units zijn geschikt voor elk type evenement.

Een IT & Timing Services kantoor is van boven tot beneden geïnstalleerd inclusief bekabeling, serverinstallaties en andere technische faciliteiten. Wij regelen alle noodzakelijke materialen om ervoor te zorgen dat jouw team op iedere gewenste locatie kan zorgen voor uitstekende IT- en timing services.

  • Multifunctionele unit: mobiele studio, mobiel kantoor, medische controle en meer
  • Faciliteit voor 5 tot 40 personen
  • Geschikt voor iedere locatie

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en idee├źn.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact