Media & pers units voor live communicatie - Movico

MEDIA & PERS

Media & Pers units

Sportevenementen hebben meer volgers, fans en kijkers dan ooit. Wij hebben een veelzijdig wagenpark klaarstaan om je mediapartners een compleet uitgeruste werkplek te bieden voor commentatoren, journalisten, verslaggevers en producenten. Of je evenement nu een perscentrum, een studio voor interviews of een mobiele unit voor technische ondersteuning nodig heeft, wij hebben het!

Pers unit

Onze pers units met twee verdiepingen bieden een geweldig uitzicht op de wedstrijd en kunnen bijna overal worden geplaatst, zelfs op een locatie met hoogteverschil. Met 5 commentaarposities op de begane grond (2 personen per positie) en 6 commentaarposities op de eerste verdieping (3 personen per positie), kan het perscentrum worden gebruikt voor zowel jury- and timingactiviteiten.

  • Opbouwtijd: 1 uur
  • Standaard uitgerust met stoelen, scheidingswanden en bekabeling voor internetgebruik

Mobiele televisie studio

Een mobiele televisiestudio nodig voor je sportevenement? Onze units zijn geschikt voor verschillende doeleinden; van het opnemen van live televisie, een studio voor interviews tot het opnemen van onbewerkte beelden voor post productie. We kunnen tevens verschillende ruimtes creëren voor technische en praktische redenen.

  • Diverse mogelijkheden: van middelgrote tot extra grote mobiele tv studio’s
  • Heating & airco systeem is standaard geïntegreerd
  • Optioneel: geïntegreerd toilet, rigging oplossingen voor verlichting, camera’s etc.

Media productie unit

Ooit erover nagedacht om een mobiele oplossing in te zetten voor uitzend- en mediafaciliteiten tijdens je sportevenement? Samen kunnen we een media productie unit creëren om live opnames te maken voor publieke en commerciële omroepen.

  • In minder dan 1 uur opgebouwd
  • Werkplekken voor 25 personen

Inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten voor een impressie
aan mogelijkheden en ideeën.

Laat je inspireren

Get in touch

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact