Onze dienstverlening: volledige service van idee tot uitvoering - Movico

Van concept tot succes

Bij Movico werken mensen met passie. Daarom staat in alle projecten de hoogste kwaliteit dienstverlening centraal. Wij bieden je een compleet pakket aan logistieke, technische én organisatorische ondersteuning op locatie, zodat je je te allen tijde volledig kunt concentreren op klanten, gasten en bezoekers.

Design & Realisatie

Elk evenement start met een uniek concept, een die een onuitwisbare indruk op je doelgroep achterlaat. Daag ons uit en wij komen met een creatief concept dat past bij jouw doelstellingen. Op basis van het type evenement zullen we een uniek interieur- en exterieurontwerp creëren. Dit om ervoor te zorgen dat je over de perfecte trailer beschikt, op iedere gewenste locatie. Samen vinden we een manier om de meest innoverende producten te presenteren, je gasten te ontvangen of een inspirerende sportarena te bouwen. Een manier om een ultieme ervaring te creëren.

Project Management

Van a tot z, wij zorgen voor een perfecte coördinatie en uitvoering van jouw evenement. We vinden het belangrijk dat jouw vragen en uitdagingen met de nodige kennis en zorg worden behandeld. Tijdens onze samenwerking zul je dan ook één aanspreekpunt hebben. Onze Project Manager bewaakt te allen tijde de planning, deadlines en het budget. Wij zorgen ervoor dat logistieke uitdagingen, realistische deadlines en geavanceerde interne processen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Logistiek Management

Of je nu een roadshow van meerdere maanden of een sportevenementen van een paar dagen organiseert, je hoeft je geen zorgen te maken over logistieke uitdagingen. Wij controleren onze database van locaties en voeren haalbaarheid checks uit, zodat je diverse locaties op een kostenefficiënte manier kunt bezoeken. Met ons internationale netwerk regelen we een complete route- en reisplanning inclusief: afstand, rij- en rusttijden van onze chauffeurs, tolkosten, ferry transfers en de nodige logistieke documenten. Gedurende het hele projectproces heb je toegang tot onze online roadshowtool zodat je alle updates omtrent het evenement kunt volgen. Allemaal om een perfecte projectuitvoering te garanderen!

Operationeel Management

Als je een evenement organiseert moet alles tot in detail zijn geregeld. Onze veelzijdige en representatieve operators zijn jouw persoonlijke event coördinators die je gedurende het hele projectproces begeleiden. Van transport tot evaluatie, zij zorgen voor alle technische of operationele uitdagingen. Zo zorgen ze voor een perfecte op- en afbouw van de event trailer onder uitdagende omstandigheden of op locaties met beperkte ruimte, binnen een zo kort mogelijke tijd. Tijdens het evenement staan onze operators standy by, zodat jij je te allen tijde kunt concentreren op je bezoekers. Na het evenement zorgen ze ervoor dat alles schoon is en dat het weer opnieuw gebruikt kan worden.