We drive your business! - Movico

We drive your business!

Vijf redenen waarom een Roadshow een veilige, persoonlijke, kostenefficiënte en flexibele marketingtool is!

Maak het persoonlijk!

Je potentiële klant bereiken met een Roadshow voor de deur staat garant voor persoonlijke interactie met jouw merk. De persoonlijke benadering, onverdeelde aandacht voor jouw klanten en natuurlijk voor je producten en diensten maken het effectiever en zorgt voor een sterke relatie. Stel je voor wat de impact kan zijn van deze unieke live-ervaringstool!

Kies je eigen weg, dag na dag

Een aangepaste promotietrailer is door zijn snelle verplaatsingen de meest flexibele marketing tool. Een groot bereik wordt gegarandeerd door elke dag een andere potentiële klant te bezoeken. De mogelijkheid om de Roadshow te verplaatsen in geval van onvoorziene situaties biedt maximale flexibiliteit met minimale impact op je marketing activiteit.

Op een duurzame manier

De impact van een Roadshow op het milieu is aanzienlijk kleiner dan deelname aan een internationale beurs. Met één transport, een circulair ontwerp en slechts één eventoperator vinden we onze weg naar jouw klanten om elke dag en voor elke deur een succes te maken van je Roadshow event. Een op maat gemaakte mobiele stand met al jouw producten ingebouwd. Met één Roadshow-trailer en een efficiënt tourschema kun je al jouw potentiële klanten voor de deur ontmoeten.

COVID-19 compliant

Gezondheid en veiligheid staan voorop! Een programma met tijdvakken om de volgorde van elke gast te beheren en een regelmatig gecontroleerde en gedesinfecteerde omgeving met minimaal persoonlijk contact zal de veiligheid garanderen en toch bijdragen aan de ultieme klantervaring.

We drive your business, letterlijk

Het bereiken van jouw potentiële klanten en zakelijke relaties via Roadshow marketing zal je bedrijf een boost geven. Face-to-face contact is waar het rubber in aanraking komt met de weg, waar je echt positieve resultaten gaat behalen. Veel merken kozen voor Roadshow marketing om verkopen te genereren en versnellen, met succes.

Dus ga ervoor zitten en laat je inspireren! We delen graag onze ervaringen!

 

Customer story: PerkinElmer schudt de markt op met mobiel lab

PerkinElmer een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat streeft voor een gezondere wereld, schudde de markt op met een mobiel lab genaamd de Genomics en Proteomics roadshow in 2018 en 2019 en bezocht maar liefst 35 locaties in Europa. Dit alles om laboratorium professionals, wetenschappers en clinici direct te benaderen en kennis te laten maken met de nieuwste producten.

Bekijk succesverhalen van andere roadshows!

Wil je meer inspiratie opdoen? Oplossingen van klein tot groot, een concept op maat dat past bij jouw doelstellingen.

Laat je inspireren!

We informeren je graag over de mogelijkheden!

Neem contact op met Noud van de Mortel via +316 2902 3303 of stuur vrijblijvend een mail via onderstaande knop!

Noud portret 3 contact